Forsikring - Storebrand

Den norske tannlegeforening og Akademikerne har valgt Storebrand som ny forsikringspartner. Nå får du Storebrands beste priser og betingelser på forsikring.

Oppdatert informasjon om priser og betingelser finner du på www.storebrand.no/tannlegeforeningen

Viktig å vite

• Den norske tannlegeforening har nå et eget forsikringskontor du kan kontakte dersom du har spørsmål om alt fra kjøp til vilkår.
  • Kollektive forsikringer du eventuelt hadde hos DNB gjennom Den norske tannlegeforening, har blitt flyttet til Storebrand. Dette gjelder gruppeliv, innboforsikring, reiseforsikring, familieulykke og studentforsikring.
  • Medlemmer i Tannlegeforeningen har til en hver tid tilgang til Storebrands beste pris på private forsikringer.
  • Selvstendig næringsdrivende har muligheten til å opprette en svært gunstig pensjonsavtale Les mer her

For å få riktig pris må du bestille forsikringene
via www.storebrand.no/tannlegeforeningen

Eget forsikringskontor

Ønsker du å bli kontaktet av Storebrand?
Storebrand vil sende ut mer informasjon om sine produkter og tjenester. For å motta dette må du samtykke i at NTF gir dem din kontaktinformasjon. Logg inn på "Min Side" for å fylle ut samtykkeskjema