Mønsteravtalen for tannhelsesekretærer

Årets forhandlinger med Fagforbundet og Parat om Mønsteravtalen (veiledende avtale) mellom privatpraktiserende tannleger og deres tannhelsesekretærer, blir gjennomført 30. august 2017.

Årets forhandlinger omfatter kun bestemmelsene om lønn (mellomoppgjør).

Informasjon om resultatet vil bli lagt ut på nettstedet, og sendt som e-post til alle tannlegene i privat sektor som vi har e-postadressen til, så snart forhandlingene er avsluttet.

Ikke gå glipp av viktig informasjon fra foreningen din – sørg for at vi har riktig e-postadresse!

Vi er avhengig av at medlemmene sørger for at vi har oppdatert kontaktinformasjon for å kunne yte best mulig medlemsservice. Logg deg inn på Min side med medlemsnummer og passord, og velg Min profil for å sjekke om vi har riktig kontaktinformasjon.

Publisert: 10.07.2017