NTFs Medlemsforum

Av, for og med medlemmer.

Målet med NTFs medlemsforum er å tilrettelegge for dialog mellom medlemmene.

Forumet er en kommunikasjonskanal av, for og med NTFs medlemmer, hvor du kan stille spørsmål, skrive og debattere stort og smått som opptar deg og påvirker din arbeidshverdag.

NTF håper forumet vil bli brukt aktivt til f.eks. å be om faglige råd, diskutere helsepolitiske spørsmål, utveksle kliniske erfaringer og fortelle om saker du jobber med, ting som opptar deg, og kommentere møter og kurs du har deltatt på

All aktivitet på forumet, inkl. lesing, krever innlogging tilsvarende for Min side på NTFs nettsted, og samme brukernavn og passord gjelder.

Innlegg og kommentarer må godkjennes av NTFs nettredaksjon før publisering for å påse at innholdet ikke bryter med lover, forskrifter og NTFs retningslinjer for nettpublisering. NTF forbeholder seg retten til ikke å publisere innlegg og kommentarer som ikke er i tråd med disse bestemmelsene.

www.NTFsmedlemsforum.no