NTFs Medlemsforum

Av, for og med medlemmer

www.NTFsmedlemsforum.no ble lansert på årets landsmøte, og føyer seg inn i rekken av tiltak for å styrke medlemskommunikasjonen og -kontakten i NTF.

Forumet er en kommunikasjonskanal av, for og med NTFs medlemmer, hvor du kan stille spørsmål, skrive og debattere stort og smått som opptar deg og påvirker din arbeidshverdag.

NTF håper forumet vil bli brukt aktivt til f.eks. å be om faglige råd, diskutere helsepolitiske spørsmål, utveksle kliniske erfaringer, fortelle om saker du jobber med, kommentere møter og kurs du har deltatt på og ellers gi tilbakemelding på alt annet som NTF holder på med.

All aktivitet på forumet, inkl. lesing, krever innlogging tilsvarende for Min side på NTFs nettsted, og samme brukernavn og passord gjelder.

www.NTFsmedlemsforum.no